Kupite stan, poslovni prostor ili garažno mjesto direktno od investitora. 


O zgradi

 

Investitor, kompanija Euromix Beton D.O.O, prodaje stanove, poslovne prostore i garažna mjesta u novoizgrađenom soliteru u centru Bara. Soliter ima 11 spratova i nalazi se u Bulevaru 24. Novembra - pored gradske pijace. Upisan je u Katastar u listu nepokretnosti 1739, bez tereta i ograničenja. Sastoji se iz dvije lamele (dva odvojena ulaza), a iste imaju svega 4 stana po spratu.  


Prilikom izgradnje korišćeni su kvalitetni materijali (armirani beton, giter blok, blok opeke), italijanska keramika, švajcarski Schindler liftovi (2 po ulazu), centralne klime (multisplit sistem), patosna grijanja, aluminijske roletne na električni pogon, aluminijska stolarija, blind vrata. Takođe, soliter ima agregat za struju kojim se napajaju liftovi i hodnici u slučaju nestanka struje, kao i pomoćni sistem za napajanje vodom svih stanova i poslovnih jedinica, za slučaj nestanka vode. 

PONUDA

Na spratovima od prvog do devetog nalaze se jednosobni (40m2) i dvosobni stanovi (63, 64 i 71 m2). Stanovi od 40 i 63m2 gledaju prema planinama, dok stanovi od 64 i 71m2 gledaju prema Bulevaru, odnosno prema moru.Na desetom spratu su trosobni stanovi od 105 i 136m2, a na jedanaestom po jedan stan od po 240m2. 


Poslovni prostori su u prizemlju solitera i gledaju prema bulevaru. Garaža je u suterenu solitera i ostalo je svega nekoliko neprodatih mjesta. Opremljena je epoksitnim podovima, horizontalnom i vertikalnom signalizacijom, sprinkler i alarmnim sistemima i ventilacijom. Obezbijeđen je direktan pristup liftom i stepeništem od garažnog mjesta do stana. Soliter i garaža imaju direktan pristup sa Bulevara. 

Stan 40m2

Stan 63m2

Stan 64m2

Stan 71m2

Garaže

Poslovni prostori

Map DataMap data ©2021
1 km 
Map data ©2021
Map Data
Map data ©2021

Lokacija

 

Objekat se nalazi na bulevaru 24. Novembra, u centru grada u pored gradske pijace. 

Nekretninu možete kupiti bilo gdje, 

ali mir samo kod nas.